SERIKAT SEWA KERETA BANDUNG MURAH RM 120 CITY TOUR $ 45
Open/Close Menu Our Rent Car Is Very Cheap For You sewa kereta bandung

 transport bandung cheap rm 120 perday wa +6287825047329 Supir ni me cari last minute jugak…survey kat googleor vidio Sewa kereta di bandar bandung or Rent car bandung cheap or Tour pakej bajet bandung yogyakarta Cuti cuti driver bandung murah my ttrip bandung yogyakyogyakYogyakarta dan facebook je. 

Baca komen-komen yang dah pernah guna servis diorang. 
Ada la wasap beberapa orang supir end up pilih supir dari Supir can speak English  Sebabnya..lagi murah..hehe..nak jimat cermat la kononnya
Lupa  nak bagi tahu…kami upah supir untuk 2 hari je..
1 hari masa kami mula-mula sampai (x perlu cari teksi & paling penting sampai2 je ada orang pick up) dan 1 hari lagi pulak untuk esoknya.

Tapi me silap..rupanya me booking hotel di tengah bandar untuk hari pertama hingga hari ketiga…so kami rugi sikit lah …
Setelah tau ambil pakej sekali dengan hotel&transport by mas zen sebab hari ketiga(petang) hingga hari kelima kami book hotel jauh dari bandar. Terpaksa sewa teksi utk bergerak. (Nantikan detail pasal teksi di next part)
Banyak lah cerita pasal bandung cantiknya
Kata supir mas zen seminggu baru habis cerita nyesel
Wasalammmmmm..

 

 

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2017 cheaprentcarbandung.com | Edited By

logo-footer

Always Connect With Us :