SERIKAT SEWA KERETA BANDUNG MURAH RM 120 CITY TOUR $ 45
Open/Close Menu Our Rent Car Is Very Cheap For You sewa kereta bandung

Kenapa Bandung Best?? Whatsap ku +6287825047329


Tempa sekali pakej hotel 4 star&transport perperson rm 450 for 3nigth4day harga bisa murah bila 10 fax
Setiap kali air asia buat sale, buat yang laki bini memang looking forward untuk beberapa tempat yang mmg biasa pergi .. kira tempat favourite lah.. Bandung and yogyakarta… mmg enak ! Tambah pulak cuti sekolah ni.. ramai pulak yang update status pergi bercuti.. waduh jeles bangat nih.. mula lah rasa menyesal tak booking masa murah hari tu . Tapi itu ler lately air asia punya sale… tak semurah masa trip pertama saya ke bandung.
Hubungi saya
Kenapa Bandung Best??
Setiap kali air asia buat sale, saya laki bini memang looking forward untuk beberapa tempat yang mmg biasa pergi .. kira tempat favourite lah.. Bandung and bali… mmg enak ! Tambah pulak cuti sekolah ni.. ramai pulak yang update status pergi bercuti.. waduh jeles bangat nih.. mula lah rasa menyesal tak booking masa murah hari tu . Tapi itu ler lately air asia punya sale… tak semurah masa trip pertama saya ke bandung.

bandung

Bandung ni.. yang syoknya sbb makan best, udara nyaman, shopping best, tpt liburan pun banyak. tak sebuzy bandar Jakarta. saya pernah sekali ke sana. tapi tak rasa nak pergi lagi. Bandung ni dah masuk kali ke4 dah pergi..hik hik.. byk kali kan.

Normally kalau p sana akan dok area jalan dago.. sbb situ senang nak dpt angkutan atau pun taxi. 2 kali p .. kami stay di Royal Dago. pastu ada jugak dok hotel karmila. situ senang nak accees dgn kedai yg mcm 7-11. Bandung ni macam kota seni. ramai sungguh yang pandai nyanyi. kumpulan peter pan dari sini lah kan. tak caya? haa.. nnt kalau sapa yg p sana.. you all obeserve yer. dalam dok tunggu kat traffic light pun ada yg mai nyanyi supir nya ferfect
Apa yang best kat bandung sebenarnya kan.. yg pastinya mata wang kita besar sikit lah dari sana.. so kalau shopping tu rasa macam orang kaya .. hahaha. ikut pengiraan kalau berjaya dapat tiket murah ke sana.. ekceli mmg lagi murah total kos kalau p langkawi.. kami pernah dpt tiket yg pertama dulu dalam RM200 ++ return untuk 2 orang. mmg berballoi baloi.

Factory outlet mmg banyak sgt di sana tapi kena hati hati . jangan ghairah takut ada yang kena tipu. yang mmg kualiti bagus.. mcm rumah mode, heritage, grande.. insyallah kualitas nya bagus. Untuk baju budak budak pula ada satu tempat namanya toko anak kecil. situ mmg best. byk baju budak budak nih.
Apa yang best kat bandung sebenarnya kan.. yg pastinya mata wang kita besar sikit lah dari sana.. so kalau shopping tu rasa macam orang kaya .. hahaha. ikut pengiraan kalau berjaya dapat tiket murah ke sana.. ekceli mmg lagi murah total kos kalau p langkawi.. kami pernah dpt tiket yg pertama dulu dalam RM200 ++ return untuk 2 orang. mmg berballoi baloi.

Factory outlet mmg banyak sgt di sana tapi kena hati hati . jangan ghairah takut ada yang kena tipu. yang mmg kualiti bagus.. mcm rumah kain,sulam kain ori,kain hantaran,kebutuhan melayu bandung tempatnya,.. insyallah kualitas nya bagus. Untuk baju budak budak pula ada satu tempat namanya toko tiga. situ mmg best. byk baju budak budak nih.
lagi satu kalau sempat..pergilah jalan ke jalan dago setipa pagi ahad, dimana semua orang akan datang dan berjalan jalan naik basikal. serius happening. macam macam gelagat orang yg ada. pastu basikal yang pelik pelik pun akan keluar. dari budak baru berjalan sampai lah orang tua ramai yang akan bawak basikal. pagi pagai ahad bangun, angkut jugak sik kecik iman tu dalm stroller dlm keaadaan tak mandi. rupa aku pun dah mcm neng gelis bandung

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2017 cheaprentcarbandung.com | Edited By

logo-footer

Always Connect With Us :